• MENI
    32. Fashion Selection
  • Izveštaji
Na splavu Lemon Chili modnim performansom najavljen 28. Fashion Selection

15. April 2016.
Na splavu Lemon Chili modnim performansom najavljen 28. Fashion Selection

Na splavu Lemon Chili, predstavljanjem učesnika i mini modnim performansom, najavljen je 28. Fashion Selection, koji će biti održan od 18. do 25. aprila u hotelu Crowne Plaza, Ustanovi kulture Palilula i hotelu Moskva.

Svoje najnovije kolekcije i trendove za predstojeću modnu sezonu prikazaće već afirmisani modni dizajneri, mlade nade srpske modne scene, najveće srpske modne kuće, poznati brendovi.

Na 28. Fashion Selectionu predstaviće se dizajneri Irena Grahovac, Suzana Perić, Bata Spasojević, Dragana Grnčarski, Dijana Janković, posetioci će moći da vide i najnovije kolekcije dizajnera Beke Zečević, Milice Savatić Gojgić sa svojim brendom NMF, debitantkinje Jelene Atanasković sa brendom Fantasia di Yeya , obuću brenda Safran,  a pored preseka aktuelnih kolekcija u okviru 28. Fashion Selectiona biće održan i Kids Fashion Day, jedinstveni dan dečije mode, na kome će se predstaviti Original Marines, Only 4 Kids i No No Club.

Kako je Fashion Selection ne samo modni, već i kulturološki događaj, posetioci Fashion Selectiona biće u prilici da vide i kako će pokret Grobarski treš romantizam uz dizajnera Ivana Golubovića na reviji Ajmo crno-beli kroz modu pokazati strast prema Partizanu.

21. aprila u Ustanovi kulture Palilula, u saradnji sa Opštinom Palilula, prvi put u Srbiji biće održana revija „Najbolje godine“, namenjena manekenima starijim od 50 godina, na kojoj će se predstaviti modne kuće Modus i NVS Collection.

Dugogodišnja saradnja Megacom filma i Fashion Selectiona nastavlja se ovog puta. 28. Fashion Selection biće zatvoren u hotelu Moskva ekskluzivnom premijerom filma „Prvi ponedeljak u maju“ o pripremama i organizaciji događaja Met Gala pod dirigentskom palicom Ane Vintur, koju će pratiti revija makedonskog kreatora Nenada Sekirarskog.

Foto galerija