• MENI
    32. Fashion Selection
  • Izveštaji
ODRŽAN 3.KIDS&TEEN FASHION SELECTION

01. April 2019.
ODRŽAN 3.KIDS&TEEN FASHION SELECTION

  Ovog vikenda u Belexpocentru posetioci su imali priliku da vide jedinstveni modni događaj namenjen deci, tinejdžerima i roditeljima, 3. Kids&Teen Fashion Selection u organizaciji modne agencije Select.

DexyCo Kids prikazao je kolekciju za proleće/leto brendova Blu Kids, Cool Club, Idexe i Ninia. Pista je bila prepuna majičica, pantalonica, suknjica, haljinica u jarkim bojama i jakog kolorita koje su poznati nosili .Posebnu pažnju privukle su svečane haljine za devojčice kojima je revija zatvorena.Tako su svemame i tate mogle da se uvere šta će ovog proleća i leta biti u trendu za njihove mališane. 

Uz bogat i atraktivan program različitih radionica i aktivacija, na Kids&Teen Fashion Selectionu prikazana je i kolekcija za mame i ćerke „Big Hug“ by Beka Zečević. Kreatorka Beka Zečevićprikazala je  kolekciju udobnih haljinaod prirodnih materijala kroz koju se vodila večitom potrebom ćerki da budu kao njihove mame.

Usledila je i interesantna revija garderobe za kućne ljubimce dizajnerke Irene Atanasković Hrnjak, na kojoj su svoje ljubimce u atraktivnim modelima za kuce prošetali Marijana Mićić, Slađana Delibašić, Tanja Rađenović, glumac Miloš Petrović i mnogi drugi.

Ove godine 3. Kids&Teen Fashion Selection ima i humanitaran karakter te je tako  održana  i humanitarna modna revija Kids for Kids sa koje će garderoba biti donirana Prihvatilištu za decu i omladinu. Na humanitarnoj reviji prikazani su modeli iz najnovijih kolekcija domaćih brendova Domino Kids, Panter, Kiwi i Elli Contessa.

Posetioci 3. Kids&Teen Fashion Selectiona imali su prilike da pogledaju imodne revije brendova Model Kids i Lindex.

Brojni muzički nastupi, radionice i sportske aktivacije obeležili su i ovaj vikend za nama u okviru tradicionalne modne manifestacije.

Foto galerija