• MENI
    32. Fashion Selection
  • Izveštaji
REVIJOM IRENA GRAHOVAC POWERED BY TISSOT OTVOREN 28. FASHION SELECTION

18. April 2016.
REVIJOM IRENA GRAHOVAC POWERED BY TISSOT OTVOREN 28. FASHION SELECTION

Revijom Irena Grahovac powered by Tissot u hotelu Crowne Plaza otvoren je 28. Fashion Selection.

Pred prepunom salom hotela Crowne Plaza, u kojoj se tražilo mesto više, Irena Grahovac  prikazala je kolekciju Contra. Svojim bundama, kaputima, prslucima, jaknama, Irena Grahovac vratila je publiku u sedamdesete . Kolekcija obuhvata različite podstilove, ukomponovane do savršenstva, tako da svako može pronaći nešto za sebe.

Kolekcija je bazirana na crnim, sivim i zemljanim tonovima u kombinaciji sa jarkim bojama. Dominira A kroj i pantalone zvoncare. Irena Grahovac koristi detalje koji obogaćuju modele i daju im određenu dozu smelosti, a ipak i nosivosti. Savršeno skrojene jednostavne siluete i A linija dizajna, minimalistički oblici i siluete pokazuju visoku dozu elegancije i ženstvenosti.

U sedamdesete godine publiku je vratila i Dragana Grnčarski, koja je najpre u ulozi manekena zatvorila reviju Irene Grahovac, a zatim prikazala novu kolekciju za proleće/leto 2016. godine svog brenda Esoteric. Reviju, koja je i vizuelno ispratila kolorit i formu sedamdesetih, otvorila je i zatvorila glumica Dragana Mićalović.

Kolekciju prožimaju haljine i suknje A forme, kao i pun krug, zvoncare, dosta cvetnih dezena, kolorit od ljubičaste, plave, narandžaste i delimično crne.  70te godine predstavljene su kao mix 70ih i današnjice, koji je u kombinaciji samih materijala, kolorita i forme prilagođen potrebama moderne savremene mlade žene.

Treća revija na programu prvog dana 28. Fashion Selectiona bila je revija na kojoj su posetioci mogli da vide kakvu obuću za predstojeću letnju sezonu predlaže brend Safran. Espadrile, patike, sandale, modernih dezena i sa mnogo svetlucavih detalja, je ono što karakteriše Safran kolekciju za leto 2016.

U revijama su prve večeri 28. Fashion Selectiona uživali Leontina, Goca Tržan, Ogi Radivojević, Jelena Gavrilović, Nada Macura, Ana Bebić, Ana Sakić, Ivana Baltić i mnogi drugi.

Foto galerija