• MENI
    32. Fashion Selection
  • Izveštaji
NA 28. FASHION SELECTIONU ODRŽANA REVIJA "NAJBOLJE GODINE"

21. April 2016.
NA 28. FASHION SELECTIONU ODRŽANA REVIJA "NAJBOLJE GODINE"

Prvi put u Srbiji, u saradnji sa Opštinom Palilula i Udruženjem penzionera Stari Grad, modna agencija Select na 28. Fashion Selectionu organizovala je, u Ustanovi kulture Palilula, reviju namenjenu damama i gospodi u trećem životnom dobu.

Dame i gospoda, od kojih se većina prvi put oprobala u ulozi manekena, uz zvuke muzike iz 60-tih i 70-tih godina, pokazali su zavidnu energiju i umeće na modnoj pisti, prikazavši elegantna odela, otmene haljine, suknje, košulje klasičnog, ali i ležernog kroja, koje su specijalno za ovu reviju izdvojile modne kuće „Modus“ i „NVS Collection“.

Modnu reviju „Najbolje godine“ dodatno su obogatili nastupi pevačice Beti Đorđević, umetničke grupe Sonje Lapatanov „Do poslednjeg daha“ i plesne grupe Sokolskog društva „Beograd – Matica“.

Pored manekena starijih od 50 godina, koji su se prvi put oprobati u ovoj ulozi, reviji su doprineli i nastupi plesno-muzičkog ansambla Do poslednjeg daha, plesne grupe Sokolskog društva Beograd matica, a u manekenskoj uozi oprobale su se glumica Eva Ras, pevačica Beti Đorđević i mnogi drugi. Program je vodila glumica Milica Milša.

Modele za ovu reviju obezbedile su modne kuće Modus i NVS Collection.

Foto galerija